Kerst bij Dragon Garden

Zoals u van ons gewend bent, kunt u ook dit jaar genieten van een heerlijk Chinees-Indisch diner van Dragon Garden tijdens de kerstdagen met onze feestelijke maaltijden. U kunt met uw familie, vrienden en kennissen dineren in ons ruime restaurant of bij ons afhalen om gezellig thuis te eten. Voor de gelegenheid bieden wij een speciaal afhaal-kerstmenu aan. Uiteraard kunt u, zoals gebruikelijk, ook een keuze maken uit onze uitgebreide menukaart. 

Het afhaal-kerstmenubestaat uit het onderstaande:

Kerstbuffet

U kunt ook gezellig kerst vieren in ons restaurant. Onze koks doen hun uiterste best om de heerlijkste gerechten voor u te bereiden. Wij bieden een feestelijk kerstbuffet met vele specialiteiten uit de Chinees-Indische keuken.

U kunt onbeperkt genieten tijdens het uitgebreide kerstbuffet met hapjes en vruchten voor maar €21,00 per volwassene exclusief soep en €22,50 per volwassene inclusief soep.

 

Graag vroegtijdig reserveren om lange wachttijden te voorkomen. Omdat wij drukte verwachten, vragen wij u uw bestelling vooraf telefonisch door te geven. Dit kan ook een of meerdere dagen van tevoren:  0516-423375 of 0516-423396.

Tip: U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling in de middag al af te halen, zodat u de drukte voor bent.

Wij hopen dat wij samen met u een memorabele kerst mee mogen maken.

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Dragon Garden Haulerwijk